Saturday, January 21, 2017

Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin


Assalamualaikum w.b.t..



Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin Terasa macam lama sangat tak buat giveaway kat blog. Beberapa minggu lepas, mummy buat giveaway di facebook je. Meraikan sahabat facebook pula katanya. Okey lah, berbalik pada Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin. Seperti biasa, syaratnya mudah sahaja. Jom join ramai-ramai !

Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin



GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN


Syarat - syarat Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin

1. Buat satu entri blog yang bertajuk Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin
2. Tinggalkan URL entri anda di ruangan komen entri ini.
3. Follow blog , G+ dan subscribe YouTube
4. Giveaway ini berlangsung dari 19 Januari 2017 - 31 Januari 2017

3 warna tudung bawal akan diberikan pada 3 pemenang (pemilihan warna secara rawak). Warnanya ialah pink, oren dan kelabu.

Keputusan pemenang pula akan di umumkan pada bila-bila masa selepas tarikh tutup.

Untuk memudahkan info, boleh add mummy dalam bloglist. Senang nak tahu info bila mummy update pemenang Giveaway Tudung Bawal Bersama Azlinda Alin


GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN

Ini contoh tudung bawal mummy warna biru dan hitam. Material tak panas, mudah pakai, mudah gosok dan mudah bentuk juga

GIVEAWAY TUDUNG BAWAL BERSAMA AZLINDA ALIN

" height="435" width="640" />



11 comments:

  1. semoga berjaya dan dimurahkan rezeki memang hadiah

    ReplyDelete
  2. Husna,
    Saya tak pernah join mana2 ga tapi saya sokong.
    Husna buat ni lagi lah saya sokong.

    ReplyDelete
    Replies
    1. join giveaway ni lumayan jugak sebenarnya di samping mengisi entry yang kekosongan.. hihihi..

      Delete
  3. Good Luck Husna! Ajim datang berkunjung dari giveaway yang sama. done follow #1048. jemput followback heee

    https://ajemy.blogspot.my/2017/01/giveaway-tudung-bawal-bersama-azlinda.html

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates